Suoraan sisältöön

Nauti lounas, päiväkahvit ja tuoreet leivonnaiset Uutta elämää Kahvilassa

Kahvila avoinna
ma-pe 8.30-15.30
la suljettu


Kahvilan valikoimaan kuuluvat makeat ja suolaiset kahvileivät, terveellisemmät välipalavaihtoehdot, kahvi, tee, kaakao ja erilaiset virvoitusjuomat.

Kaiken saa myös mukaan! 

Lisäksi Uutta elämää Kahvilasta saa erillistilauksesta Paunolan tilan kananmunia Juvalta. Tilaukset numerosta 050 330 3025.

Uutta elämää Kahvilan yhteystiedot:
 kahvila@toimintakeskus.fi
 050 330 3025

Uutta elämää Kahvila on osa palvelukokonaisuuttamme, jonka tavoitteena on tuottaa laadukasta ja koulutus- ja työkeskeistä valmennusta. Kahvilan palvelut on räätälöity vastaamaan erilaisten asiakasryhmien tarpeisiin. Lounasasiakkaille on salaattibuffetia ja ruokaisampia suolaisia tuotteita, kahvittelijoille kahvin ja virvokkeiden lisäksi herkullisia ja tuoreita kahvileipiä, sekä terveellisempiä ja ravitsevia välipalavaihtoehtoja niitä kaipaaville. Lisäksi Uutta elämää Kahvila tarjoaa erilaisille ryhmille räätälöityjä kokous- ja koulutuspalveluja tarjoiluineen, kokoustiloineen ja auditorioineen.

Laadukkaat ja paikalliset tuotteemme valmistetaan meillä tai lähialueen yrityksissä. Raaka-aineina käytämme mahdollisuuksien mukaan lähituottajien tuotteita ja huomioimme tuotevalikoiman suunnittelussa aina kauden raaka-aineet. Tuottajia ja tavarantoimittajia valitessa otamme huomioon ympäristönäkökulman.  

Vuoden 2021 tavoitteena on taloudellisesti kestävällä pohjalla toimiva Mikkelin ”viihtyisä ja kotoisa olohuone”, joka omalla toiminnallaan ja valinnoillaan vaikuttaisi ihmisten tietouteen ekologisista vaihtoehdoista sekä minimoimaan hävikkiä. Uutta elämää Kahvilan tavoitteena on myös toimia laadukkaana ja ajantasaisena kiertotalouden ja valmennuksen oppimis- ja työympäristönä.