Suoraan sisältöön

Uutta elämää työyksiköt ja oppimisympäristöt

Meillä on mahdollisuus valita noin 20 erilaisesta työyksiköstä ja oppimisympäristöstä. Työyksiköissä tehdään töitä ammattitaitoisen työnjohtajan opastuksella. Pääosa työyksiköistä sijaitsee meidän Raviksen toimipisteessä osoitteessa Raviradantie 8-10.

Tavaran vastaanotto ja logistiikka sijaitsevat vielä hetken osoitteessa Lentokentänkatu 17. Maaliskuussa 2021 MetsäSairilaan avautuu uusi kierrätys- ja lajittelukeskus Kieppi, minne siirtyvät myös meidän tavaran vastaanoton ja logistiikan palvelut.

Raviksen työosastot keskittyvät kierrätetyn tavaran puhdistukseen ja kunnostukseen. Kaikki kunnostetut tavarat päätyvät Uutta elämää Myymälään kuluttajien iloksi. Raviksella tarjotaan myös palveluita tilausten mukaan.

Ammattialavalikoimaa täydentävät meidän yhteistyöyhdistyksemme Etelä-Savon Liikunta ry, Mikkelin Seudun Invalidit ry, Mikkelin Työttömät ry, Mikkelin 4H-yhdistys ry sekä ESTERY - Etelä-Savon hyvinvointijärjestöjen tuki ry. Heidän tarjoamansa duuni- ja työtoimintapaikat sijaitsevat eri puolilla Mikkeliä.