Ota omaksesi Uutta elämää!

Kaipaatko apua työelämään mukaan pääsemiseksi tai ovatko taitosi ruosteessa? Mikkelin Toimintakeskus tarjoaa valmennuksellisen työ- tai työtoimintapaikan, jossa uuden oppiminen
ja osaamisen päivittäminen tapahtuu luontevasti oikeilla työpaikoilla sekä työyhteisömme jäsenenä. Tarvittaessa autamme sinua myös elämänhallinnallisissa asioissa.

Kuntouttavaa työtoimintaa etäpalveluna

Koronaviruksen ja poikkeusolojen myötä kuntouttava työtoiminta pistettiin maaliskuussa tauolle koko maassa. Tämän johdosta Toimintakeskus on muuttanut toimintamalliaan ja käynnistänyt palvelun etäpalveluna.

Ensimmäiset etäkuntouttavat ryhmät aloittivat toimintansa 5.5.2020 ja ryhmiin on ilmoittautunut jo yli 40 asiakasta. Etäkuntoutus sisältää verkon ja puhelinyhteyden välityksellä tapahtuvaa reaaliaikaista toimintaa ja itsenäisesti suoritettavia tehtäviä sekä henkilökohtaista ohjausta.

Aikaisemmin kuntouttavaa työtoimintaa ei ole ollut mahdollista toteuttaa etäpalveluna lainsäädännöllisistä syistä, mutta poikkeusoloissa Sosiaali- ja terveysministeriö on antanut uudet ohjeet, jotka mahdollistavat palvelun toteuttamisen uudella tavalla. Ministeriön ohjeet ovat näillä näkymin voimassa heinäkuun 2020 loppuun.

Lisätietoa saa asiakasohjauksesta puh. 010 327 2930 tai sähköpostilla kati.tarkiainen (at) toimintakeskus.fi.

Valmennuksellinen työpaikka

Tarjoamme valmennuksellisen työ- tai työtoimintapaikan,
jonka avulla pääset päivittämään osaamistasi ja oppimaan uutta. Oppiminen tapahtuu oikeiden työtehtävien kautta monipuolisissa eri alojen työtehtävissä. Halutessasi sinulla on mahdollisuus suorittaa myös opintoja työjakson aikana.

Työjakson aikana saat tarvittaessa elämänhallinnallista tukea ja apua oman suuntasi löytämiseen.

Mukaan toimintaan?

Ota yhteyttä asiakasohjaukseen lomakkeella tai soittamalla 010 327 2930, niin lähdetään kartoittamaan tilannettasi ja mahdollisuuksiasi.

Voit myös olla yhteydessä TE-toimiston, TYP Reitin, sosiaalitoimen, Olkkarin tai muun viranomaistahon työntekijääsi ja selvittää asiaa sitä kautta.

Katso esite!

Seuraa meitä somessa!