Suoraan sisältöön

Valmennusta erilaisiin elämäntilanteisiin

Uutta elämää Duuni tuottaa myös valmennuspalveluita.

Meillä on muotoiltu erillisiä palveluita omiin ja yhteistyökumppaneiden tarpeisiin, joita voidaan toteuttaa työjaksoon liittyen tai erillisenä ostopalveluna tarpeiden mukaan.

Kartoittaviin palveluihin kuuluu laaja-alainen toiminnallinen työ- ja toimintakyvyn arviointipalvelu sekä pienimuotoisempi työjaksoon liitettävä työ- ja toimintakyvyn arviointi.

Laaja-alaisessa toiminnallisessa työ- ja toimintakyvyn arviointipalvelussa kartoitamme sinun kanssasi yhdessä, minkälaiset työtehtävät sinulle sopivat ja tarvitsetko ehkä lisää tukea oman paikkasi löytämisessä työelämässä. Palvelu kestää noin 10 päivää ja se sisältää työkyvyn arviointia keskustelujen, erilaisten testien avulla sekä tekemällä ihan käytännön työtehtäviä työskentelyjaksolla. Palveluun kuuluvalla työskentelyjaksolla voit työskennellä valintasi mukaan kaikkiaan 18 eri ammattialan työtehtäviä meidän eri työyksiköissämme, mm. myymälässä, logistiikassa, puhtaanapidossa, kiinteistö- ja ympäristöpalveluissa. Palvelu on henkilökohtaista yksilöpalvelua ja palvelun ajan sinun tukena on oma valmentaja. Toteutus suunnitellaan sinun yksilöllisten palvelutarpeiden mukaan. Laaja-alaisen työ- ja toimintakyvyn arviointipalveluun ohjaudutaan tällä hetkellä TE-toimiston oman asiantuntijan kautta. Katso esite ja video palvelusta.

Elintapaohjausta on mahdollista saada työjaksosi aikana meidän koulutetuilta elintapaohjaajiltamme.

Lisätiedot

010 327 2930 ma-to 8.30-15.00 pe 8.30-12.00