Uutta elämää -kierrätysmyymälä muuttaa

Lentokentänkadun Uutta elämää -kierrätysmyymälä muuttaa osoitteeseen Raviradantie 8–10 ja on näin ollen suljettuna 6.-7.7.2020. Uusi myymälä Raviradantiellä aukeaa keskiviikkona 8.7.2020. Tavaran vastaanotto jatkaa normaalisti Lentokentänkadulla. Pahoittelemme muutosta aiheutuvia häiriöitä.

  • 05.06.2020

Toimintamme poikkeusoloissa

Koronaepidemiasta ja vallitsevista poikkeusoloista johtuen myös Toimintakeskuksen toiminnoissa on joitain muutoksia.

Nouto- ja vientipalvelumme toimivat tällä hetkellä rajoitetusti. Laajatupa on kokonaan suljettu ja valmennuksen puolella kuntouttava työtoiminta on keskeytetty. Muut toiminnot jatkuvat toistaiseksi normaalisti. Seuraa nettisivujamme ajankohtaisen tiedon saamiseksi.

Kaikissa toimipisteissämme noudatamme tällä hetkellä tiukempia hygieniaohjeita ja tehostamme siivousta. Sairaana ei ole lupaa tulla töihin ja toivomme samaa myös asiakkailtamme. Jos siis tunnet pienintäkään sairauden oiretta on suosituksena pysyä kotona. Pidetään näin huolta toinen toisistamme.

  • 25.03.2020

Black Friday myymälöissämme

Huimat Black Friday -hinnat perjantaina 23.11. ja lauantaina 24.11. Akselin Uutta elämää PopUp -joulumyymälässä sekä perjantaina 23.11. Yrittäjänkadun Uutta elämää -myymälässä. Tervetuloa tekemään Black Friday -löytöjä!

  • 22.11.2018