Suoraan sisältöön

Nouto- ja vientipalvelu

Otamme vastaan huonekaluja, vaatteita, astioita ja muuta kodin irtainta. Kuljettajamme tarkistavat lahjoitettavan tavaran. Lahjoita vain myyntikelpoista, ehjää ja puhdasta tavaraa. Otamme vastaan vain kierrätyskelpoisia tuotteita.

Muutoksia nouto- ja vientipalveluihimme 1.6.2020 alkaen.

Emme suorita tällä hetkellä lainkaan noutoja asiakkailta, jotka kuuluvat riskiryhmään, ovat karanteenissa, heillä on koronaepäilyksiä tai ovat flunssaisia.

Noudot suoritetaan toistaiseksi vain ulkotiloista. Kuljettajillamme on ehdoton kielto mennä sisätiloihin, ja he käyttävät aina hengityssuojaimia tai suojavisiirejä. Toivomme, että asiakkaatkin huomioivat turvavälit ja käyttävät maskia tai suojavisiiriä mahdollisuuksien mukaan.

Emme ota lainkaan vastaan tuotteita, jotka eivät ole kierrätyskelpoisia.

Nouto

Noutopalvelun puhelinnumero on 010 327 2910.

Noutokuljetukset suoritetaan pakettiautoilla ja peräkärryillä. Mukana on aina kuljettaja sekä apumies Kierrätyskeskukselta. Tilausvaiheessa on hyvä mainita, jos kohteessa on poikkeuksellisia esteitä, painava tuote tms. Kuljettajat ottavat mukaan vain ne tavarat, jotka olet tilausvaiheessa noutopalveluumme ilmoittanut.

Kuljettajat arvioivat noudettavan tavaran kierrätyskelpoisuuden, jos sitä ei ole määritetty jätteeksi jo tilausvaiheessa. 

Rikkonaisesta, likaisesta tai kuljettajan muuten kierrätyskelvottomaksi arvioimasta tavarasta peritään jätemaksu. Maksun perii kuljettaja käteisellä ja antaa aina kuitin maksutapahtumasta. Jos asiakas haluaa maksaa kortilla, on siitä mainittava tilausvaiheessa.

Kuljetusten yhteydessä viemme veloituksetta pois myös kaiken lehti- ja kirjapaperin sekä pahvin!

Vienti

Emme kuljeta tällä hetkellä myytyjä tuotteita lainkaan asiakkaille sisätiloihin.

Myymälästä ostetun tuotteen vienti sovitaan myyntitapahtuman yhteydessä myyjän kanssa. Vientiin sisältyy kahden henkilön kantoapu. Vientimaksu tulee suorittaa tuotetta maksettaessa myymälän kassaan.

Lisätiedot

010 327 2940