Suoraan sisältöön

Nouto- ja vientipalvelu

Otamme vastaan vain ehjiä ja puhtaita huonekaluja, vaatteita, astioita ja muuta kodin irtainta.

Kuljettajamme tarkistavat lahjoitettavan tavaran. Kasvaneista kuljetuskustannuksista johtuen peritään noutopalvelusta aina, matkasta riippumatta, 10 euron kulukorvaus. Rikkonaisesta, likaisesta tai kuljettajan muuten kierrätyskelvottomaksi arvioimasta tavarasta peritään tämän lisäksi jätemaksu. Maksun perii kuljettaja käteisellä ja antaa aina kuitin maksutapahtumasta. Jos asiakas haluaa maksaa kortilla, on siitä mainittava tilausvaiheessa. Voit toimittaa kierrätyskelvottoman tavaran myös suoraan Metsäsairilan Lajittelu- ja kierrätyskeskus Kieppiin. Lisätietoja tästä linkistä.

Muista hyödyntää myös suositut aluekeräyksemme: https://www.uuttaelamaa.fi/aluekeraykset

Emme ota lainkaan vastaan henkilösuojaimia, kuten pyöräily-, moottoripyörä-, laskettelu,- ratsastus- yms. kypäriä, emmekä autoon ja polkupyöriin tarkoitettuja turvaistuimia. 

Nouto

Noutopalvelun puhelinnumero on 010 327 2910 ma-to klo 9 - 15 pe 9 - 12

HUOM! Noutopalvelu on ensisijaisesti tarkoitettu asiakkaille, joilla on kerralla suurempi määrä noudettavaa tavaraa tai henkilöllä ei ole käytettävissä omaa autoa tai peräkärryä. Esimerkiksi yksittäiset mikroaaltouunit ja kahvinkeittimet sekä muut pienet tavaraerät toivomme toimitettavaksi suoraan Kieppiin EcoSairilaan.

Oletko muuttamassa? Jos haluat muuton yhteydessä lahjoittaa meille kierrätyskelpoista tavaraa, niin huomio, että ruuhkaisina aikoina noutoajat voivat mennä jopa kolmen viikon päähän.

Noutokuljetukset suoritetaan pakettiautoilla ja peräkärryillä. Mukana on aina kuljettaja sekä apumies Uutta elämää Groupilta. Tilausvaiheessa on hyvä mainita, jos kohteessa on poikkeuksellisia esteitä, painava tuote tms. Kuljettajat ottavat mukaan vain ne tavarat, jotka olet tilausvaiheessa noutopalveluumme ilmoittanut.

Vienti

Myymälästä ostetun tuotteen vienti sovitaan myyntitapahtuman yhteydessä myyjän kanssa. Vientiin sisältyy kahden henkilön kantoapu. Vientimaksu tulee suorittaa tuotetta maksettaessa myymälän kassaan.

Lisätiedot

010 327 2910, ma-to klo 9-15, pe klo 9-12