Suoraan sisältöön

Nouto- ja vientipalvelu

Otamme vastaan huonekaluja, vaatteita, astioita ja muuta kodin irtainta. Kuljettajamme tarkistavat lahjoitettavan tavaran. Lahjoita vain myyntikelpoista, ehjää ja puhdasta tavaraa. Otamme vastaan vain kierrätyskelpoisia tuotteita.

Muutoksia nouto- ja vientipalveluihimme 15.2.2021 alkaen.

Noudot suoritetaan pääsääntöisesti vain ulkotiloista tai rappukäytävästä. Tähän voimme tehdä etukäteen sovitusti poikkeuksen, jos asiakas on liikuntarajoitteinen tai muun syyn vuoksi ei saa tavaroita siirrettyä rappukäytävään tai ulkotiloihin. Tällöin asiakkaalla on oltava kasvomaski ja hänellä pitää olla vähintään 2m:n turvaetäisyys noutajiin.

Noutajamme käyttävät aina kasvomaskeja ja suojakäsineitä.

Tällä hetkellä emme suorita lainkaan noutoja asiakkailta, jotka ovat karanteenissa tai heillä on koronavirus tai sen oireita (kuume, nuha, yskä, väsymys, lihas-, kurkku- tai pääkipu, ripuli, pahoinvointi, oksentelu, maku- ja hajuaistin häiriöt jne).

Nouto

Noutopalvelun puhelinnumero on 010 327 2910 ma-to klo 9 - 15 pe 9 - 12

Noutokuljetukset suoritetaan pakettiautoilla ja peräkärryillä. Mukana on aina kuljettaja sekä apumies Uutta elämää Groupilta. Tilausvaiheessa on hyvä mainita, jos kohteessa on poikkeuksellisia esteitä, painava tuote tms. Kuljettajat ottavat mukaan vain ne tavarat, jotka olet tilausvaiheessa noutopalveluumme ilmoittanut.

Rikkonaisesta, likaisesta tai kuljettajan muuten kierrätyskelvottomaksi arvioimasta tavarasta peritään jätemaksu. Maksun perii kuljettaja käteisellä ja antaa aina kuitin maksutapahtumasta. Jos asiakas haluaa maksaa kortilla, on siitä mainittava tilausvaiheessa.

Alla olevan Tilaa nouto painikkeen kautta voit laittaa meille yhteydenottopyynnön mihin vuorokaudenaikaan tahansa.

Vienti

Myymälästä ostetun tuotteen vienti sovitaan myyntitapahtuman yhteydessä myyjän kanssa. Vientiin sisältyy kahden henkilön kantoapu. Vientimaksu tulee suorittaa tuotetta maksettaessa myymälän kassaan.

Lisätiedot

010 327 2910 ma-to klo 9 - 15 pe 9 - 12