Suoraan sisältöön

Uutta elämää Myymälä - yllätysten aarreaitta

Raviradantiellä sijaitseva Uutta elämää Myymälä on varsinainen yllätysten aarreaitta. Täältä löydät niin perinteiset kierrätyskeskuksen tuotteet kuin tuotantoyksikön eri osastoilla ja Taitopajalla valmistetut Uutta elämää Designtuotteetkin.

Uutta elämää Myymälä

Raviradantie 8-10, 50100 Mikkeli

 050 462 2061
 myymala@toimintakeskus.fi

Palvelemme
ma - pe 8.30 - 17.30
la 10.00 - 14.00

Uutta elämää Designtuotteidemme valikoima kattaa niin pehmeistä materiaaleista valmistetut Uutta elämää Designtuotteet kuin myös puusta ja metallista valmistetut erilaiset kausituotteet. Lisäksi tarjolla on kierrätyskalustehuollossamme kunnostettuja huonekaluja.

Kierrätettyjen tuotteiden kirjo on valtava ja valikoimissa on runsas määrä muun muassa erilaisia astioita, huonekaluja ja rakennustarvikkeita Lisäksi löytyy tarkastettuja ja kunnostettuja polkupyöriä sekä pienelektroniikka- ja sähkötuotteita, kuten kodinkoneita, televisioita ja tietokoneita. Täältä voit löytää myös tuotteita ja varaosia, joita ei mistään muualta enää saa.

Uutta elämää Myymälässä on myynnissä myös pehmeistä materiaaleista valmistettuja tuotteita sekä poimintana esimerkiksi Erä-lehden testissä ollut tulikori. Lisäksi tarjolla on kierrätyskalustehuollossamme kunnostettuja huonekaluja.

Tervetuloa edullisille ostoksille!

Uutta elämää Myymälä kartalla