Lahjoita turhat tavarat kierrätykseen

Kierrätyskeskuksessa vastaanotamme kierrätyskelpoista tavaraa pääasiassa yksityistalouksilta. Voit lahjoittaa ehjiä ja puhtaita huonekaluja, valaisimia, kodintarvikkeita, vaatteita, harrastusvälineitä, rakennustarvikkeita tai muuta ehjää ja puhdasta tavaraa. Sähkö-ja elektroniikkalaitteet otamme vastaan tuotteen kuntoon katsomatta.

Kierrätyskelpoisen tavaran vastaanotto on maksutonta. Kierrätyskelvottomasta tavarasta perimme aina jätemaksun.

Yrityksiä ja suurempia tavaraeriä tuovia pyydämme sopimaan tavaroiden vastaanottamisesta etukäteen. Tavaroiden tuonnille ja viennille voi tilata myös kuljetuksen.

Otamme vastaan veloituksetta myös kaiken lehti- ja kirjepaperin sekä pahvin. 

Vastuuta ihmisistä ja ympäristöstä

Kierrätys on Mikkelin Toimintakeskuksella vastuullista toimintaa ympäristön ja työllisyydenhoidon hyväksi. Lahjoittamalla kierrätettäväksi kelpaavat tavarat Kierrätyskeskukselle, tuet kestävää kehitystä ja mahdollistat sen, että Mikkelin Toimintakeskus voi työllistää pitkään työttömänä olleita mikkeliläisiä.

Lentokentänkadulla sijaitsevan vastaanoton kautta kulkee vuosittain satoja huonekaluja, kodinkoneita, sähköelektroniikkaromua ja vaarallista jätettä. Vaarallisen jätteen sekä sähkö- ja elektroniikkaromun (SER) osalta Kierrätyskeskus toimii ensisijaisesti kotitalouksien vastaanottopisteenä. Yritysten tulee viedä vaarallinen jäte sekä isot SE-laitteet suoraan Metsäsairilan jäteasemalle.

Tavaran vastaanotto

Vastaanotto toimii Lentokentänkadun Kierrätyskeskuksen Takojankadun puoleisessa päädyssä ja pihaan ajetaan Takojankadulta.

Huomioithan, että vastaanotto on tarkoitettu pääasiassa yksityistalouksille. Yrityksiä pyydämme ottamaan aina etukäteen yhteyttä vastaanottoon. Myös suurempien erien ollessa kyseessä pyydetään ottamaan yhteyttä etukäteen. Tällaisia ovat esim. kuolinpesien tai toimistojen tyhjennykset.

Kaikkien vastaanotettavien tavaroiden yhteinen nimittäjä on kierrätyskelpoisuus! Tavaroiden tulee olla ehjiä ja puhtaita. Jos kaluste on purettu, on kaikkien osien, myös kiinnitystarvikkeiden, oltava mukana toimituksessa. Kierrätyskelvottomasta tavarasta peritään hinnaston mukainen jätemaksu.

Teuvo Väisänen

Kierrätyspalvelut

Vastaanotto

050 325 6072