Tällä sivulla ilmoitamme avoimista työpaikoista työnjohdon, valmennuksen, tuotannon, hallinnon  ja kehittämistoiminnan työtehtävissä.

Valmennuksellisista ja palkkatuetuista työpaikoista löydät tietoa valmennuksen sivulta.


Haemme PROJEKTIASIANTUNTIJAA
kiertotalous -hankkeeseen

Mikkelin Toimintakeskus ry on yleishyödyllinen yhdistys, joka edistää kiertotaloutta, kestävää hyvinvointia ja uudistuvaa tulevaisuutta Etelä-Savossa. Perustehtävämme on tukea vaikeassa työmarkkina-asemassa olevien henkilöiden siirtymiä koulutukseen ja työelämään ja lisätä heidän mahdollisuuksiaan osallistua työelämään toimintakykynsä mukaisesti. Perustehtävämme toteuttamiseksi tuotamme erilaisia kartoitus-, kuntoutus- ja työelämäpalveluita sekä harjoitamme kiertotalouteen liittyvää tuotannollista toimintaa.

Käynnistämme kiertotalouden osaamisen kehittämisen hankkeen yhteistyössä Etelä-Savon ammattiopiston ja Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun kanssa. Toimimme hankkeessa oppimisympäristönä työelämälähtöisille kiertotalouden koulutuksille, vahvistamme oman henkilöstömme osaamista kiertotaloudesta ja kehitämme kuluttajille suunnattuja neuvontapalveluja ja arkea helpottavia palveluratkaisuja, jotka lisäävät kestävän kehityksen edistämiseen liittyviä toimintatapoja.

Projektiasiantuntijan tehtävät hankkeessa liittyvät kiertotalouskoulutusten koordinointiin, perehdytysten ja koulutusten valmisteluun, kuluttajaneuvontapalvelujen suunnitteluun ja toteutukseen, materiaalien tuottamiseen, verkostotyöhön ja tiedotukseen.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on osaamista ja intohimoa kiertotalouden edistämiseen.

Tehtävään soveltuvan koulutuksen lisäksi odotamme, että osaat johtaa projekteja, työskennellä itsenäisesti, toimia monenlaisissa rooleissa ja erilaisissa tiimeissä, ratkaista haasteita, verkostoitua sekä ilmaista asiasi niin suullisesti kuin kirjallisestikin. 

Työ edellyttää jonkin verran liikkumista Mikkelin alueella, ja siksi ajokortti ja oma auto helpottavat tehtävän hoitamista. 

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Sanna Tiihonen-Korppi
puh. 050 4353 841 tai
Harri Lankinen
puh. 044 5977 992

Hakemukset lähetetään:
harri.lankinen@toimintakeskus.fi

Hakuaika:
18.2.2019 klo 16 saakka

Työ alkaa:
1.3.2019 tai sopimuksen mukaan

Palkkaus:
Hankepäätöksen mukainen

Työaika:
Kokoaikatyö

Työn kesto:
Määräaikainen, yli 24 kk (päättyy viimeistään 31.7.2021)