Suoraan sisältöön

Kierrätystavaran 

noutopyyntö 24/7

Tarvitsetko kierrätyskelpoisille tavaroille kuljetusta? 

Tällä kaavakkeella voit ilmoittaa kierrätystavaroista noutopalveluumme, jonka jälkeen otamme yhteyttä kuljetuksen sopimista varten. Olemme sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla valintasi mukaan mahdollisimman pikaisesti. Puhelimitse olemme yhteydessä noutopalveluiden tilausten aukioloaikojen puitteissa. Ma-To 9.00-15.00 Pe 9.00-12.00    

Otamme vastaan huonekaluja, vaatteita, astioita ja muuta kodin irtainta. Kuljettajamme tarkistavat aina  lahjoitettavan tavaran kierrätyskelpoisuuden. Lahjoita vain myyntikelpoista, ehjää ja puhdasta tavaraa. Emme ota lainkaan vastaan tuotteita, jotka eivät ole kierrätyskelpoisia.

Miten tavarat kannattaa pakata?

Erilaiset tuotteet kuten kirjat, astiat, koriste-esineet ja vaatteet kannattaa pakata eri pakkauksiin. Tavaroiden pakkausvälineeksi sopivat kestävät pahvilaatikot, kassit ja säkit. Pakkaathan tavarat niin, että ne pysyvät siisteinä ja ehjinä, tarkistathan tarvittaessa tuotteiden kunnon ennen luovutusta.

Noutokuljetukset suoritetaan pakettiautoilla. Mukana on aina kuljettaja sekä apumies Uutta elämää Groupilta. Tilausvaiheessa on hyvä mainita, jos kohteessa on poikkeuksellisia esteitä, painava tuote tms. 

Kuljettajat ottavat mukaan vain ne tavarat, jotka olet tilausvaiheessa noutopalveluumme ilmoittanut.

Rikkonaisesta, likaisesta tai kuljettajan muuten kierrätyskelvottomaksi arvioimasta tavarasta peritään jätemaksu. Maksun perii kuljettaja ja antaa aina kuitin maksutapahtumasta.

Tilaajan tiedot

Kirjoita koko nimesi.
Kirjoita puhelinnumerosi.
Kirjoita sähköpostiosoitteesi.

Noudon tiedot

Kirjoita noutopaikan lähiosoite.
Kirjoita noutopaikan postinumero.
Kirjoita noutopaikan kaupunginosa.
Listaa noudettavat huonekalut.
Listaa noudettavat pientavarat.
Kirjoita noutoon liittyviä lisätietoja. Esimerkiksi esteet, painavat tavarat yms.
Valitse yhteydenottotapa.
Asiakassuhderekisteri
Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet ja/tai numerot.