Nouto

Noutokuljetukset suoritetaan pakettiautoilla ja peräkärryillä. Mukana on aina kuljettaja sekä apumies Kierrätyskeskukselta. Tilausvaiheessa on hyvä mainita, jos kohteessa on poikkeuksellisia esteitä, painava tuote tms.

Kuljettajat arvioivat noudettavan tavaran kierrätyskelpoisuuden, jos sitä ei ole määritetty jätteeksi jo tilausvaiheessa. 

Rikkonaisesta, likaisesta tai kuljettajan muuten kierrätyskelvottomaksi arvioimasta tavarasta peritään jätemaksu. Maksun perii kuljettaja käteisellä ja antaa aina kuitin maksutapahtumasta. Jos asiakas haluaa maksaa kortilla, on siitä mainittava tilausvaiheessa.

Kuljetusten yhteydessä viemme veloituksetta pois myös kaiken lehti- ja kirjapaperin, sekä pahvin!

Vienti

Myymälästä ostetun tuotteen vienti sovitaan myyntitapahtuman yhteydessä myyjän kanssa. Vientiin sisältyy kahden henkilön kantoapu. Vientimaksu tulee suorittaa tuotetta maksettaessa myymälän kassaan.

Muutot

Teemme myös pienimuotoisia muuttoja pakettiautolla. Muutto on hyvä varata noin kaksi viikkoa ennen muuttoajankohtaa. Muutoista perimme tunti- ja kilometriveloituksen. Mukana on kuljettaja ja apumies, ellei muuta sovita. (käteis -tai korttimaksu)

Nouto-, vienti- ja muuttopalvelut
010 3272910