Muutoksia noutopalveluihimme 3.6.2020 alkaen.

Emme suorita tällä hetkellä lainkaan noutoja asiakkailta, jotka kuuluvat riskiryhmään, ovat karanteenissa, heillä on korona epäilyksiä tai he ovat flunssaisia.

Noudot suoritetaan toistaiseksi vain ulkotiloista. Kuljettajillamme on ehdoton kielto mennä sisätiloihin.

Emme ota lainkaan vastaan tuotteita, jotka eivät ole kierrätyskelpoisia.

Nouto

Noutokuljetukset suoritetaan pakettiautoilla ja peräkärryillä. Mukana on aina kuljettaja sekä apumies Kierrätyskeskukselta. Tilausvaiheessa on hyvä mainita, jos kohteessa on poikkeuksellisia esteitä, painava tuote tms. Kuljettajat ottavat mukaan vain ne tavarat, jotka olet tilausvaiheessa noutopalveluumme ilmoittanut.

Kuljettajat arvioivat noudettavan tavaran kierrätyskelpoisuuden, jos sitä ei ole määritetty jätteeksi jo tilausvaiheessa. 

Rikkonaisesta, likaisesta tai kuljettajan muuten kierrätyskelvottomaksi arvioimasta tavarasta peritään jätemaksuMaksun perii kuljettaja käteisellä ja antaa aina kuitin maksutapahtumasta. Jos asiakas haluaa maksaa kortilla, on siitä mainittava tilausvaiheessa.

Kuljetusten yhteydessä viemme veloituksetta pois myös kaiken lehti- ja kirjapaperin, sekä pahvin!

Vienti

Emme kuljeta tällä hetkellä myytyjä tuotteita lainkaan asiakkaille sisätiloihin.

Myymälästä ostetun tuotteen vienti sovitaan myyntitapahtuman yhteydessä myyjän kanssa. Vientiin sisältyy kahden henkilön kantoapu. Vientimaksu tulee suorittaa tuotetta maksettaessa myymälän kassaan.

Nouto- ja vientipalvelut
010 327 2910