Suoraan sisältöön

Tule meidän tiimiin töihin!


VALMENTAJA (sosiaaliala)
Vahvistamme valmennustiimiämme ja haemme useampaa henkilöä työtoiminnan ohjaustehtäviin. Etsimme asiakastyön ammattilaisia tukemaan asiakkaiden vahvuuksien ja voimavarojen löytymistä sekä elämänhallintaan ja työelämävalmiuksiin liittyvien taitojen karttumista.

Tehtävä liittyy Uutta elämää Groupin kuntoutus- ja työelämäpalvelujen palvelukokonaisuuteen, jossa tuotetaan aikuisille suunnattuja yksilö- ja ryhmäpalveluita erilaisissa työympäristöissä sekä soveltuvien osin myös etäpalveluina.
Valmentajan tehtäviin kuuluu mm. työtoimintajakson sisällön suunnittelu ja tarkennettujen osatavoitteiden asettamista, työ- ja toimintakyvyn havainnointia, vahvuuksien ja osaamisten tunnistamista, yleisiin työelämän pelisääntöihin ja työelämätaitoihin valmentamista, asiakkaan tukemista tavoitteiden toteuttamisessa, onnistumisten seuraamista, palautteen antamista ja raportointia sekä yhteistyötä sisäisiin ja ulkoisiin yhteistyökumppaneihin.

Tehtävä edellyttää:
- Sosiaali- ja terveydenhuoltoalan AMK-tutkintoa tai vastaavaa korkeakoulututkinto, myös kevään 2022 aikana valmistuvat huomioidaan.
- Asiakaslähtöistä, motivoivaa ja tavoitteellista työotetta
- Yksilö- ja ryhmäohjauksen taitoja
- Kehitys- ja muutosmyönteistä asennetta
- Joustavuutta ja erinomaisia organisointi-, työyhteisö- ja verkostotyön taitoja
- Innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön

Lisäksi arvostamme
-Sosiaali-, terveys- ja työllisyydenhoidon palveluverkoston tuntemusta
-Hyviä digitaalisia valmiuksia
-Sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisua
-Kehittämisajatuksia sekä rohkeutta etsiä uusia ratkaisuja vaihtuvissa tilanteissa

Tarjoamme sinulle merkityksellistä työtä, jossa autat muita ihmisiä onnistumaan omissa tavoitteissaan. Saat työskennellä itsenäisesti ja vastuullisesti samalla kun tukenasi on loistavat työkaverit, kokenut ja apua tarjoava työtiimi sekä koulutus- ja kehitysmyönteinen työyhteisö, joka tukee työhyvinvointiasi ja ammatillista kasvuasi.

Lisätiedot ja hakemukset

Haku päättyy 30.12.2021 klo 16:00
Valmennuspäällikkö Minna Lunkka, minna.lunkka@toimintakeskus.fi, puh. 045 1276 078, tavattavissa 1.-21.12.2021 välisenä aikana (ma-to klo 8-12)

Palkkaus: yksityisen sosiaalipalvelualan tes

Työpaikan sijainti: Raviradantie 8-10, 50100 Mikkeli.